De mensen achter Parkstad Vastgoed

Parkstad Vastgoed staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn uw hoogstpersoonlijke makelaar en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Volgens ons maakt dat het verschil. Ons motto: onze dienstverlening moet staan als een huis!

Even voorstellen:

  • Ing. Jan Hermes
  • Eigenaar
  • Register Makelaar Taxateur Wonen/Bedrijfsmatig Vastgoed/WOZ
  • M. 06 23747539
  • E. jan@parkstadvastgoed.nl

“Mijn naam is Jan Hermes, geboren in 1952. Ik woon al mijn hele leven in Parkstad. Als kind was ik al geïnteresseerd in techniek, vooral in bouwkunst en constructie. Het is dus niet zo vreemd dat ik koos voor een technische opleiding. Na mijn HBO-studie heb ik veel ervaring opgedaan als bouwkundig opzichter, adviseur en constructeur. Ik vond de woningmarkt zo boeiend dat ik verder ben gaan studeren en me nu Register Makelaar Taxateur mag noemen. Sinds 2002 ben ik franchisenemer van de Taxatheek in Limburg. Ik heb al duizenden woningen en bedrijfspanden getaxeerd. Ik durf gerust te stellen dat ik de huizenmarkt ondertussen ken als mijn eigen broekzak. Bovendien beschik ik over ervaring als EPA-adviseur. In die functie houd ik me bezig met het opstellen van energielabels en het geven van energieadvies. Dankzij deze diversiteit aan werkzaamheden op de vastgoedmarkt heb ik een breed netwerk opgebouwd. Die relaties kan ik ook gebruiken om de klant adequaat van dienst te zijn. Mijn visie op de huizenmarkt is dat zolang er verhuisbewegingen zijn er ook woningtransacties plaatsvinden. Een woning is en blijft altijd een waardevol bezit. Een makelaar kan zowel in goede als slechte tijden van toegevoegde waarde zijn. Daarom heb ik in 2012 bij mijn volle verstand besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan: Parkstad Vastgoed.”

  • Linda Bouman
  • Eigenaresse
  • Register Makelaar Taxateur Wonen / WOZ
  • M. 06 51760922
  • E. linda@parkstadvastgoed.nl

“Ik ben Linda Bouman. Mijn wieg stond in Sittard, maar ik ben opgegroeid in Parkstad. Sinds 2006 werk ik op de vastgoedmarkt. Ik ben begonnen als assistent-makelaar bij een middelgroot makelaarskantoor in deze regio. Tussen de bedrijven door bleef ik verder studeren. Ik werd WOZ-taxateur en was geruime tijd gedetacheerd bij diverse gemeentes en overheidsinstellingen. Nog eens een stuk of wat cursussen en opleidingen (NVM SOM en PBM Ede) later werd ik officieel geregistreerd als onder meer Register Makelaar Taxateur Wonen en EPA-adviseur (zuinigheid en duurzaamheid). Samen met Jan Hermes heb ik in 2012 de schouders onder Parkstad Vastgoed gezet. Inmiddels ben ik daar vennoot. Ik ben enthousiast en gedreven en merk aan alles dat de crisis achter ons ligt, hoewel de weg naar volledig economisch herstel nog lang is. Maar gelukkig is de huizenmarkt weer in beweging. En een huis kopen of verkopen, is en blijft nog altijd een van de belangrijkste beslissingen die een mens in zijn of haar leven neemt. Daarbij sta ik graag voor u klaar als persoonlijk en betrokken makelaar.”