Uw woning verkopen

U wilt uw woning verkopen?

Dan komen wij graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en te vertellen wie we zijn en wat we doen. We bepalen de waarde en overleggen met u over de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie.

Parkstad Vastgoed zet uw woning in de ‘etalage’. Dat doen we onder meer met een internetpresentatie, bestaande uit een wervende tekst, plattegronden en een uitgebreide fotoreportage. Behalve op onze eigen website brengen we u woning ook onder de aandacht op veelbekeken woonsites als Funda, Jaap en Woonplein Limburg. Bovendien gebruiken we de sociale media. Wij leiden geïnteresseerden rond en voeren onderhandelingen met een potentiële koper. Verder is ook de afhandeling (van koopovereenkomst tot notaris) inbegrepen.

Met al uw vragen over dienstverlening en tarieven van Parkstad Vastgoed kunt u vrijblijvend bij ons terecht. Op deze website vindt u onder ‘contact’ alle gegevens. U kunt daar ook een contactformulier invullen. En wees gerust: bij Parkstad Vastgoed bent u verzekerd van een snelle reactie!